top of page

inmiddels wordt er op een breder gebied gewerkt met de Talenten. Door een mix aan de aangeboden werkzaamheden is het de bedoeling dat elke deelnemer door het uitvoeren van diverse opdrachten op zoek gaat naar haar of zijn eigen talenten. Met elkaar aan de slag, gewoon doen en ervaren waar dat toe leidt.

De stichting Talenten aan de slag voert kleinschalige projecten uit voor opdrachtgevers met een minimaal budget en zonder strakke planning. De Talenten krijgen op die manier ruim de tijd om vaardigheden op te doen in de ruimste zin van het woord. In beginsel ging het om bouw en meubel gerelateerde werkzaamheden, maar

Projecten

Vogelhuisjes

In 2010 zijn door JCN op schaal 1:1 "KLM-huisjes" aan de Oudezijds Armsteeg 9-33 te Amsterdam-centrum nieuw gebouwd. Het idee voor deze blauw-witte huizen kwam "Out of the blue" bij Architect Rappange & Partners binnenvliegen. Onze vogelliefhebber Jaap Nieuwenhuizen heeft voor onze Stichting het miniatuur als vogelhuisje ontworpen, zodat onze Talenten een mooie uitdaging hebben. Uiteindelijk kunnen de vogeltjes zich heerlijk nestelen en op hun beurt weer uitvliegen.


De vogelhuisjes zijn inmiddels zeer populair geworden. U kunt ze bestellen voor € 75,= per stuk door een mail te sturen aan info@talentenaandeslag.nl en het bedrag over te maken op onze rekening o.v.v. "Vogelhuisje". Wij nemen daarna contact op wanneer u het Vogelhuisje bij ons op de werkplaats kunt komen ophalen.

bottom of page