top of page

Stichting

De stichting Talenten aan de slag is een initiatief van het echtpaar Richard en Diana Nieuwenhuizen. Zowel Diana als Richard zijn vrijwilligers in hart en nieren. Diana was zeer actief als hulpmoeder op de basisschool toen de kinderen nog klein waren. Richard heeft al heel lang en nog steeds diverse bestuursfuncties en traint jonge voetballertjes op zijn club. Samen organiseren zij activiteiten met en voor jongeren in hun kerk en de regio Amstelland. Zij hadden altijd al een droom om samen meer te gaan doen voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Toen kwam het idee om

dit op te pakken in het verlengde van het aannemingsbedrijf JCN waar Richard t/m 31 december 2017 directeur-eigenaar van was.

 

JC Nieuwenhuizen BV heeft zelf al een machinale werkplaats en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen een veilige omgeving werd in 2013 geboren. Door een (pilot) project in Amsterdam-Noord kwam het idee in een stroomversnelling en zo werd de stichting opgericht op 29 december 2014.

Het bestuur bestaat uit drie personen, t.w. Kees Meekel, Annemarie Wijnbergen en Richard Nieuwenhuizen, die allen hun eigen specialisme en netwerk met zich meebrengen.

Bestuur

Kees Meekel - tijdelijke pasfoto.png
Annemarie Wijnbergen - tijdelijke pasfot
pasfoto Richard.jpg

Annemarie Wijnbergen - secretaris

Annemarie is ook sinds 18 februari 2021 bestuurslid geworden. Ook haar introductie volgt binnenkort ...

Richard Nieuwenhuizen - voorzitter

Richard is zijn hele leven een vrijwilliger pur sang op allerlei gebied. Zo is hij al ruim 30 jaar verbonden aan de St. Augustinuskerk en sinds zijn "pre-pensioen" ook lid van de gebouwencommissie geworden. Daarnaast is hij actief als bestuurder in meerdere organisaties.

Kees Meekel - penningmeester

Kees is sinds 18 februari 2021 bestuurslid geworden. Binnenkort stelt hij zichzelf hier voor.

bottom of page