top of page

Stichting

De stichting Talenten aan de slag is een initiatief van het echtpaar Richard en Diana Nieuwenhuizen. Zowel Diana als Richard zijn vrijwilligers in hart en nieren. Diana was zeer actief als hulpmoeder op de basisschool toen de kinderen nog klein waren. Richard heeft al heel lang en nog steeds diverse bestuursfuncties en traint jonge voetballertjes op zijn club. Samen organiseren zij activiteiten met en voor jongeren in hun kerk en de regio Amstelland. Zij hadden altijd al een droom om samen meer te gaan doen voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Toen kwam het idee om

dit op te pakken in het verlengde van het aannemingsbedrijf JCN waar Richard t/m 31 december 2017 directeur-eigenaar van was.

 

JC Nieuwenhuizen BV heeft zelf al een machinale werkplaats en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen een veilige omgeving werd in 2013 geboren. Door een (pilot) project in Amsterdam-Noord kwam het idee in een stroomversnelling en zo werd de stichting opgericht op 29 december 2014.

bottom of page