top of page

inmiddels wordt er op een breder gebied gewerkt met de Talenten. Door een mix aan de aangeboden werkzaamheden is het de bedoeling dat elke deelnemer door het uitvoeren van diverse opdrachten op zoek gaat naar haar of zijn eigen talenten. Met elkaar aan de slag, gewoon doen en ervaren waar dat toe leidt.

De stichting Talenten aan de slag voert kleinschalige projecten uit voor opdrachtgevers met een minimaal budget en zonder strakke planning. De Talenten krijgen op die manier ruim de tijd om vaardigheden op te doen in de ruimste zin van het woord. In beginsel ging het om bouw en meubel gerelateerde werkzaamheden, maar

Projecten

Kerkstoelen

Op verzoek van de Titus Brandsma kerk te Amstelveen hebben wij inmiddels 34 st. eikenhouten stoelen mogen renoveren. Bij een bezoek aan de kerk door Richard en Diana stuitten wij met Pastoor Buitendijk op gescheurde leren zittingen. De Stichting mocht een proef doen met drie stoelen. Met een gratis advies van Meubelstoffeerderij Bos te Amstelveen werd het avontuur gestart door Feija en Els. En na een paar maanden werd dit speciale project tot een heel goed einde gebracht. De stoelen zijn prachtig geworden en de parochianen kunnen weer, of beter gezegd, nog lekkerder zitten.

bottom of page