top of page

inmiddels wordt er op een breder gebied gewerkt met de Talenten. Door een mix aan de aangeboden werkzaamheden is het de bedoeling dat elke deelnemer door het uitvoeren van diverse opdrachten op zoek gaat naar haar of zijn eigen talenten. Met elkaar aan de slag, gewoon doen en ervaren waar dat toe leidt.

De stichting Talenten aan de slag voert kleinschalige projecten uit voor opdrachtgevers met een minimaal budget en zonder strakke planning. De Talenten krijgen op die manier ruim de tijd om vaardigheden op te doen in de ruimste zin van het woord. In beginsel ging het om bouw en meubel gerelateerde werkzaamheden, maar

Projecten

Genieloods te Beverwijk

In 2016 is in opdracht van Landschap Noord-Holland en in samenwerking met Aannemingsbedrijf JC Nieuwenhuizen BV gewerkt aan de Genieloods van Fort St. Aagtendijk aan de Vuurlinie 1 te Beverwijk. Door een tweetal talenten is ervaring opgedaan met het restaureren ter plekke en het vervaardigen van ramen, kozijnen en luiken in de werkplaats. Het resultaat mag er zijn en ook door u gezien worden. Kijk op www.muziekfort.nl voor de kalender met festiviteiten op en rond dit speciale Fort op de Stelling van Amsterdam.

bottom of page