top of page

inmiddels wordt er op een breder gebied gewerkt met de Talenten. Door een mix aan de aangeboden werkzaamheden is het de bedoeling dat elke deelnemer door het uitvoeren van diverse opdrachten op zoek gaat naar haar of zijn eigen talenten. Met elkaar aan de slag, gewoon doen en ervaren waar dat toe leidt.

De stichting Talenten aan de slag voert kleinschalige projecten uit voor opdrachtgevers met een minimaal budget en zonder strakke planning. De Talenten krijgen op die manier ruim de tijd om vaardigheden op te doen in de ruimste zin van het woord. In beginsel ging het om bouw en meubel gerelateerde werkzaamheden, maar

Projecten

Nieuwe schutting

“Schuttingen…. Maken jullie ook schuttingen?!” Hoe bedoel je Kees…. Hoezo? Zo begon (blijkbaar) de eerste afspraak voor het plaatsen van schuttingen ergens in Amstelveen bij de tuin van Kees en zijn buren. “Nee, zelf schuttingen ontwerpen en/of maken… nee, dat doen wij niet. Maar we kunnen je er wel bij helpen als het een soort standaard schuttingen zijn. Dan komen de jongeren ook eens uit de werkplaats, dus waarom niet.”

 

Een maand later gingen Niels en Richard naar een van die grote bouwmarkten om voldoende hardhouten palen, schuttingdelen en -deuren op te halen. Het leek ons een eenvoudige klus, maar je weet nooit wat er in de grond zit…. Daar kwamen we iets te snel achter. Het eindresultaat mag er zijn, maar we houden het voorlopig wel bij deze schuttingen voor Kees en zijn buren.

bottom of page