top of page

inmiddels wordt er op een breder gebied gewerkt met de Talenten. Door een mix aan de aangeboden werkzaamheden is het de bedoeling dat elke deelnemer door het uitvoeren van diverse opdrachten op zoek gaat naar haar of zijn eigen talenten. Met elkaar aan de slag, gewoon doen en ervaren waar dat toe leidt.

De stichting Talenten aan de slag voert kleinschalige projecten uit voor opdrachtgevers met een minimaal budget en zonder strakke planning. De Talenten krijgen op die manier ruim de tijd om vaardigheden op te doen in de ruimste zin van het woord. In beginsel ging het om bouw en meubel gerelateerde werkzaamheden, maar

Projecten

Halloween

Het idee van een griezeltocht kwam vanuit Parochie Amstelland. Ze zochten naar een leuke activiteit die in de kerk kon plaatsvinden en tegelijkertijd meer jeugd aan de kerk zou kunnen verbinden. Al snel kwam het uit op een griezeltocht door het kerkgebouw.

Naar aanleiding van een storyboard voor het verloop van de griezeltocht werden alle aspecten onderzocht. Financiële overzichten voor inkopen, een projectplanning, een inventarisatie van bruikbare spullen die er al waren en werving en inlichting van de acteurs.

Met de talenten zijn ook een aantal excursies ondernomen om te kijken hoe andere entertainment bedrijven te werk gaan.

Uiteindelijk zijn er veel rekwisieten zelf gemaakt in de werkplaats. Alle griezel ruimten in en om de kerk zijn leeggeruimd en gedecoreerd en er is natuurlijk goed gegriezeld.

In samenwerking met Lisa Nieuwenhuizen

en RK Amstelland

bottom of page