top of page

Stichting

De stichting Talenten aan de slag is een initiatief van het echtpaar Richard en Diana Nieuwenhuizen. Zowel Diana als Richard zijn vrijwilligers in hart en nieren. Diana was zeer actief als hulpmoeder op de basisschool toen de kinderen nog klein waren. Richard heeft al heel lang en diverse bestuursfuncties en doet heel veel vrijwilligerswerk. Samen organiseren zij activiteiten met en voor jongeren in hun kerk en de regio Amstelland. Zij hadden altijd al een droom om samen meer te gaan doen voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Toen kwam het idee om dit op te

pakken in het verlengde van het aannemingsbedrijf
JC Nieuwenhuizen BV waar Richard tot en met
31 december 2017 directeur-eigenaar van was.

 

JC Nieuwenhuizen BV heeft zelf een machinale werkplaats en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen een veilige omgeving werd in 2013 geboren. Door een (pilot) project in Amsterdam-Noord kwam het idee in een stroomversnelling en zo werd de stichting opgericht op 29 december 2014.

De ambassadeurs van stichting Talenten aan de slag

zijn relaties uit de periode dat Richard Nieuwenhuizen algemeen directeur was bij het aannemingsbedrijf
JC Nieuwenhuizen BV. Zij dragen de stichting allemaal een goed hart toe.

Ambassadeurs

Jetske vd Elsken.jpg
Ferdinand Grapperhaus.jpg
Funda Müjde .jpeg

Jetske van der Elsken - televisieprecentatrice

Jetske wenst “Stichting Talenten aan de slag” heel veel voorspoed met de vervolgprojecten: "Ik kom graag een keer op de locatie kijken!”.

Ferdinand Grapperhuis - minister van Justitie en Veiligheid

Als Kroonlid van de SER (sinds 2006) steunde hij veel initiatieven op het gebied van toegankelijkheid van de arbeidsmarkt. Zo is hij ook een groot voorstander van de doelstelling en activiteiten van “Stichting Talenten aan de slag”.

Funda Müdje - cabaretière en actrice 

"Bewegen is ontzettend belangrijk, (juist) ook voor mensen met een beperking!" Zijzelf en haar “Stichting Bewegen is Leven” ondersteunt van harte de “Stichting Talenten aan de slag”!

Henk Dijkstra.jpg

Henk Dijkstra - voormalig directeur Leger des Heils

Henk vindt de Stichting Talenten aan de slag een geweldig initiatief. “Ik heb ervaren dat voor onze cliënten zinvolle dagbesteding en werk zeer heilzaam is voor het herstel door het dragen van verantwoordelijkheid en krijgen van dagritme. Ik zie allerlei kansen voor samenwerking”.

bottom of page