top of page

Stichting

De stichting Talenten aan de slag is een initiatief van het echtpaar Richard en Diana Nieuwenhuizen. Zowel Diana als Richard zijn vrijwilligers in hart en nieren. Diana was zeer actief als hulpmoeder op de basisschool toen de kinderen nog klein waren. Richard heeft al heel lang en nog steeds diverse bestuursfuncties en traint jonge voetballertjes op zijn club. Samen organiseren zij activiteiten met en voor jongeren in hun kerk en de regio Amstelland. Zij hadden altijd al een droom om samen meer te gaan doen voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Toen kwam het idee om

dit op te pakken in het verlengde van het aannemingsbedrijf JCN waar Richard t/m 31 december 2017 directeur-eigenaar van was.

 

JC Nieuwenhuizen BV heeft zelf al een machinale werkplaats en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen een veilige omgeving werd in 2013 geboren. Door een (pilot) project in Amsterdam-Noord kwam het idee in een stroomversnelling en zo werd de stichting opgericht op 29 december 2014.

Vind jij “Stichting Talenten aan de slag” ook een goed initiatief en wil je ons ondersteunen, dan kan je bijdragen per project, maar je kunt je ook aanmelden als sponsor via een mail naar info@talentenaandeslag.nl.

Voor een bijdrage van minimaal € 2.500 staat jouw bedrijf als sponsor drie jaar vermeld op deze site en ook in alle andere promotie en reclame uitingen van de stichting. 


Voor een bijdrage van minimaal € 1.000 staat jouw bedrijf één jaar als sponsor vermeld op deze site en ook in alle andere promotie en reclame uitingen van de stichting. 


Voor een bijdrage van minimaal € 100 word je Vriend van Stichting Talenten aan de slag.

Sponsoren

bottom of page