top of page

Stichting

De stichting Talenten aan de slag is een initiatief van het echtpaar Richard en Diana Nieuwenhuizen. Zowel Diana als Richard zijn vrijwilligers in hart en nieren. Diana was zeer actief als hulpmoeder op de basisschool toen de kinderen nog klein waren. Richard heeft al heel lang en nog steeds diverse bestuursfuncties en traint jonge voetballertjes op zijn club. Samen organiseren zij activiteiten met en voor jongeren in hun kerk en de regio Amstelland. Zij hadden altijd al een droom om samen meer te gaan doen voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Toen kwam het idee om

dit op te pakken in het verlengde van het aannemingsbedrijf JCN waar Richard t/m 31 december 2017 directeur-eigenaar van was.

 

JC Nieuwenhuizen BV heeft zelf al een machinale werkplaats en het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen een veilige omgeving werd in 2013 geboren. Door een (pilot) project in Amsterdam-Noord kwam het idee in een stroomversnelling en zo werd de stichting opgericht op 29 december 2014.

Diana en Richard Nieuwenhuizen zijn de vrijwilligers van het eerste uur en werken samen met vrijwilligers op de achtergrond. Mensen die Diana en Richard een goed hart toedragen en belangeloos hebben meegeholpen aan het uitwerken van hun ideeën, het maken van een beleidsplan en het opzetten van de website. 
 

Vanzelfsprekend zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Stuur een mail aan info@talentenaandeslag.nl en meld je aan o.v.v. je NAW-gegevens en vertel daarbij nog iets meer over jezelf. Wat je doet of hebt gedaan of wat jou motiveert om als vrijwilliger ook zelf aan de slag te gaan. Vooral als je zelf technisch werk hebt gedaan en heel graag je ervaring wilt delen met onze doelgroep! Maar ook als je gewoon wilt helpen en je weet nog niet hoe, dan zien wij uit naar je mail.

Vrijwilligers

bottom of page